"You are welcome to the world of unity"

YB Dr Mujahid Yusof Ar-Rawa
(Konvensyen Nasional Kelab Penyokong PAS Ke-1, Klang, Selangor)

"ALlah menegaskan lagi " Hai manusia,sesungguhnya Kami (ALlah) menciptakan kamu dari seorang lelaki dan seorang perempuan dan menjadikan kamu berbangsa-bangsa danbersuku-suku supaya kamusalingkenal mengenal. Sesungguhnya orang yang paling mulia di antara kamu.." (30:22)

Friday, April 11, 2008

Presiden PAS beransur pulih

Thursday, April 10, 2008 (Siasahdaily.blogspot.com)

KUALA TERENGGANU, 10 April: Presiden PAS Datuk Seri Abdul Hadi Awang yang dimasukkan ke Hospital Sultanah Zahirah (HSNZ) di sini pagi tadi telah menghubungi sendiri Setiausaha Agung PAS untuk memaklumkan beliau sihat selepas diserang angin ahmar yang ringan sahaja dan boleh berjalan seperti biasa.

Beliau dibawa ke Hospital Sultanah Nur Zahirah selepas menunaikan solat subuh di rumahnya di Rusila pagi Khamis 9 April.

(Gambar : Para pimpinan PAS menziarahi Ust Abdul Hadi di HSNZ Kuala Terengganu)


Menurut Setiausaha Akhbar Presiden PAS, Roslan Shahir, Presiden PAS itu menghubungi sendiri Datuk Kamarudin Jaffar di pejabat agung PAS di hadapannya kira-kira jam 9.30 pagi dan bercakap sendiri dengan Kamarudin.


"Oleh itu, tidak perlu bimbang, dia sihat dan akan bertugas seperti biasa selepas berehat beberapa hari," katanya.


1 comment:

TV de LCD said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the TV de LCD, I hope you enjoy. The address is http://tv-lcd.blogspot.com. A hug.